ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδωσε κατάθεση για το συμβάν ο Δήμαρχος Γερίου - Προσπάθησε να τον απωθήσει αλλά συνέχισε να τον κτυπάει

Έδωσε κατάθεση για το συμβάν ο Δήμαρχος Γερίου - Προσπάθησε να τον απωθήσει αλλά συνέχισε να τον κτυπάει

Κατάθεση στην Αστυνομία έδωσε ο Δήμαρχος Γερίου για την επίθεση που δέχθηκε, όπως είπε στο ΚΥΠΕ.

Κατάθεση στην Αστυνομία έχει δώσει ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/12), όταν προσπάθησε να σταματήσει άνδρα από το να αδειάσει παράνομα τα σκουπίδια που είχε στο φορτηγό του σε κοίτη ποταμού κοντά στην Λεωφόρο Μακαρίου, στο Γέρι.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαλαζάρου, από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10.00, όταν επιστρέφοντας από συνεδρία που είχε στην Ένωση Δήμων είδε το φορτηγό, το οποίο ερχόταν από τη Λεωφόρο Μακαρίου να ετοιμάζεται να αδειάσει τα μπάζα του στην κοίτη του ποταμού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στα χέρια Δήμαρχος Γερίου και άγνωστος άντρας – Και οι δυο στις Πρώτες Βοήθειες

Σύμφωνα με τον ίδιο, προσέγγισε τον οδηγό του φορτηγού ζητώντας του το λόγο και εξηγώντας του, μετά από ερώτημα του τελευταίου, ότι είναι ο Δήμαρχος της περιοχής και ότι απαγορεύεται να αδειάσει τα μπάζα του στην κοίτη του ποταμού.

Τότε, πρόσθεσε ο κ. Παπαλαζάρου, ο οδηγός άρχισε να τον βρίζει, να τον σπρώχνει και να τον χτυπάει. Ο Δήμαρχος Γερίου προσπάθησε να τον απωθήσει, αλλά από την επίθεση έπεσε κάτω, ενώ ο άλλος συνέχιζε να τον κτυπάει και να τον κλωτσάει.

Ερωτηθείς αν έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία για το συμβάν, ο κ. Παπαλαζάρου απάντησε καταφατικά.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top