LIFESTYLE

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πολύ γνωστός και αγαπητός ηθοποιός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πολύ  γνωστός και αγαπητός ηθοποιός

Μας καλησπέρισε το απόγευμα της Πέμπτης (1/2) ο Δημήτρης Σούγλης στην εκπομπή του «Η αλήθεια καίει» και θέλησε να αποχαιρετήσει από τον τηλεοπτικό αέρα ένα καλό φίλο που έφυγε από τη ζωή.

 

Δυστυχώς λοιπόν πρόκειται για τον ηθοποιό, ραδιοφωνικό παραγωγό και τραγουδιστής Λάκη Σκούταρη ο οποίος έφυγε από τη ζωή με την κηδεία του να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 3/2 από την εκκλησία Άγιου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό (Άγιο Αθανάσιο) στις 10:00 το πρωί.

Ο Λάκης Σκούταρης ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, παραγωγός αλλά και τραγουδιστής Αποφοίτησε από τη σχολή του Μουσικού Θεάτρου Μ. Θεοφανίδη και ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα το 1968 στην Πειραματική Σκηνή του Διονύση Χιόνη.

Έχοντας το χάρισμα της μίμησης έγινε πολύ γρήγορα γνωστός σαν showman και κονφερασιέ. Εργάστηκε σε όλα τα γνωστά αναψυκτήρια της Αθήνας παρουσιάζοντας όλα τα γνωστά ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού και του Ελληνικού θεάτρου. Από το 1970 έως το 1982 ήταν επικεφαλής στο κοσμικό κέντρο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ στην Πλάκα.

Δημιούργησε την δισκογραφική εταιρία ΠΑΝΙΒΑΡ (Panivar) με την οποία κυκλοφόρησε 5 μεγάλους δίσκους (LP), ο ένας εξ αυτών χρυσός. Ο τελευταίος του δίσκος "ΜΠΑΚΑΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΑ" ήταν όλος σε στίχους Γιώργου Οικονομίδη. Έχει συμμετοχή σε πάνω από 65 κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοταινίες. Από το 1970 έως το 1980 ήταν μόνιμος συνεργάτης με την ΕΡΤ 2 παίζοντας σε γνωστές εκπομπές της εποχής (όπως το 60 λεπτά χωρίς λεφτά (μια επιθεώρηση που έπαιζε κάθε Δευτέρα) του Αλέκου Σακελάριου- Ναυτικές Ιστορίες με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Ο Κύριος Γενικός με το Θύμιο Καρακατσάνη.- Προστάτες του νόμου με τη Ρίκα Διαλινά- Ο Ταξιτζής με το Θεόδωρο Κατσαδράμη και την Καίτη Παπανίκα-Το παλιό κατοστάρικο) κ.α

 Τον Απρίλη του 1988 ήρθε στην Κύπρο για 20 παραστάσεις με τον Ξανθό Μάγο όπου ζούσε μέχρι και σήμερα. Εργάστηκε σε Κυπριακούς Θιάσους και για 13 χρόνια ήταν Μουσικός και Τηλεοπτικός παραγωγός στο Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό CAPITAL. Ενώ μέχρι συνεργαζόταν με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του EXTRA TV Κούλη Κωνσταντίνου, πρωταγωνιστώντας σε θεατρικές παραστάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top