Επίθεση Α. Κυπριανού κατά Αρχιεπίσκοπου: 'Δέχεται να παίξει ρόλο'

Επίθεση Α. Κυπριανού κατά Αρχιεπίσκοπου: 'Δέχεται να παίξει ρόλο'

 Άμεση ήταν και η αντίδραση του ΓΓ του ΑΚΕΛ, για τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου κατά την επίσκεψή του στο Προεδρικό, την Παρασκευή 2/2.

Ο κ. Κυπριανού τοποθετήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή της Άντρης Δανιήλ, στον Active, για τη στήριξη της Εκκλησίας προς την υποψηφιότητα Αναστασιάδη εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του Αρχιεπισκόπου.

Συγκεκριμένα ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ είπε ότι, «είναι προφανές ότι ο κ. Αναστασιάδης φοβούμενος για το εκλογικό αποτέλεσμα αξιοποιεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του. Λυπούμαι που ο προκαθήμενος της Εκκλησίας δέχεται να παίξει αυτό το ρόλο. Ειλικρινά λυπούμαι γιατί δεν είναι δουλειά του να αναμιγνύεται στα πολιτικά ζητήματα του τόπου».

«Θα έπρεπε να τηρήσει ουδετερότητα» υπογράμμισε ο κ. Κυπριανού και κατέληξε λέγοντας ότι θα πρέπει να «παραδειγματιστεί από πραγματικούς θρησκευτικούς ηγέτες όπως είναι ο Πάπας, όπως είναι ο Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος. Φαίνεται ότι έχει το δικό του τρόπο να συμπεριφέρεται». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.