ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησαν στον «αέρα» οι Πετεβίνος-Πάλιουρας και αντάλλαξαν απόψεις, λήξαν ό,τι έγινε!

Μίλησαν στον «αέρα» οι Πετεβίνος-Πάλιουρας και αντάλλαξαν απόψεις, λήξαν ό,τι έγινε!

Με σημερινές (12/2) τους δηλώσεις στον Άστρα 92.8 οι εκπροσώποι τύπου του ΑΠΟΕΛ (Νεκτάριος Πετεβίνος) και της Πάφου (Πολύβιος Πάλιουρας) εξέφρασαν τις απόψεις τους και στην ουσία έκλεισαν το θέμα που προέκυψε στον απόηχο του χθεσινού (11/2) Πάφος-ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε ότι μετά την λήξη του ματς ο κ. Πάλιουρας ανάρτησε το βιογραφικό του κόουτς της Πάφου ενώ στην συνέχεια ο κ. Πετεβίνος απάντησε με διπλό χτύπημα στο twitter.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Ένας προπονητής άκουγε τις βρισιές από το 15ο λεπτό επειδή αντέδρασε σε μια φάση που ζήτησε πέναλτι το ΑΠΟΕΛ. Αν είναι δυνατόν να είναι ένας προπονητής βαλσαμωμένος στον πάγκο του. Από κει και πέρα συνεχίστηκε μέχρι το τέλος.

Διερωτόμαστε σε ποιο σημείο ο προπονητής μας δεν έδειξε σεβασμό προς τον κόσμο της Πάφου. Που έδειξε ο κύριος Δώνης ότι δεν σεβάστηκε τους παίκτες της Πάφου».

Πολύβιος Πάλιουρας:

«Εμάς αυτό που μας ενόχλησε ήταν ο έντονος πανηγυρισμός του κ.Δώνη. Σίγουρα μέσα στο γήπεδο υπάρχει πάθος. Είναι σωστό ο κάθε προπονητής να πανηγυρίζει στον πάγκο του, με τους φιλάθλους του.

Με τον έντονο τρόπο που γύρισε προς την κερκίδα, ήταν λογικό να προκαλέσει. Δεν είναι καλό οποιαδήποτε κερκίδα να βρίζει οποιοδήποτε προπονητή, καλό είναι να φωνάζει μόνο για την ομάδα της.

Είμαστε επαγγελματίες. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ επενέβη και ηρέμησε την κατάσταση, είναι το πρότυπο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοi. Νομίζω ήταν ευγενικότατος ο προπονητής της Πάφου και ήταν άσχημος ο τρόπος που μίλησε συνάδελφος προς συνάδελφο.

Η όλη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε δεν πρέπει να συμβαίνει, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top