ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Νεκτάριου Πεττεμερίδη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Νεκτάριου Πεττεμερίδη

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/02) η νεκροτομή του άτυχου ποδηλάτη, Νεκτάριου Πεττεμερίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο στις 4 Φεβρουάριου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ο άτυχος ποδηλάτης υπέστη εγκεφαλική νέκρωση λόγω τραυματισμού και θρόμβωσης της καρωτίδας.

Θυμίζουμε πως εδώ και δυο εβδομάδες βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο Νεκτάριος, μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας, αποσυνδέθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/2) από τη μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε στη ζωή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νεκτάριος με άλλους δύο ποδηλάτες κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς ο ποδηλάτης του Κεραυνού, Νεκτάριος Πεττεμερίδης είχε την ατυχία να τραυματιστεί πολύ σοβαρά με κατάγματα και κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE