ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση για τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση για τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία

Μεγάλη επιχείρηση για αποκατάσταση των ζημίων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε την Λεμεσό, έστησε από το πρωί του Σαββάτου (17/02) η Πυροσβεστική Υπηρεσία μαζί με άλλους φορείς.

Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η κατάσταση στην Επαρχία Λεμεσού έχει ομαλοποιηθεί χωρίς επί του παρόντος να παρουσιάζονται νέα προβλήματα.

 Αυτή την στιγμή επιχειρούν 20 συνεργεία  από Πυροσβεστική Υπηρεσία , Πολιτική άμυνα και Επαρχιακή Διοίκηση τα οποία ασχολούνται με αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους χώρους ιδιωτικών κατοικιών , υποστατικών , καταστημάτων και επιχειρήσεων οι οποίοι υπέστησαν αρκετές ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE