ΑΟΖ: Στη θέση του το Saipem 12.000 – Πηγαινοέρχεται το υποστηρικτικό – ΧΑΡΤΕΣ

ΑΟΖ: Στη θέση του το Saipem 12.000 – Πηγαινοέρχεται το υποστηρικτικό – ΧΑΡΤΕΣ

Ανοικτά της Λεμεσού και 17.7 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της πόλης παραμένει το γεωτρύπανο της ιταλικής ΕΝΙ, Saipem 12.000.

Ηρεμία επικρατεί, καθώς σε 2-4 μέρες το γεωτρύπανο αναμένεται να βάλει πλώρη για το Μαρόκο όπου έχει προγραμματισμένη γεώτρηση για τις 8 Μαρτίου.

Προς το παρόν, τα δύο υποστηρικτική σκάφη, Vos Prime και Vos Purpose παραμένουν αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Λεμεσού, ενώ το τρίτο, εν ονόματι Vos Prudence βρίσκεται κοντά στο Saipem 12.000.

Όπως παρακολουθήσαμε μέσω του Marine Traffic, το Vos Prudence στη διάρκεια της μέρας (25/2) έκανε διάφορες κινήσεις γύρω από το Saipem 12.000, κάτι που είναι φυσιολογικό για τα υποστηρικτικά σκάφη.

Ουδέν νεώτερον δε, αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει το γεωτρύπανο της ΕΝΙ για να πραγματοποιηθεί η αναβλημένη γεώτρηση στον στόχο «Σουπιά» του τεμαχίου 3 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE