ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονος συνελήφθη για εικονικούς γάμους - Σκοπός η παραμονή στη χώρα

ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονος συνελήφθη για εικονικούς γάμους - Σκοπός η παραμονή στη χώρα

Υπόθεση τέλεσης εικονικού γάμου για την οποία συνελήφθη ένας 23χρονος διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, εναντίον του 23χρονου, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος – πλημμελήματος, εμπορίας προσώπων, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τέλεσης εικονικού γάμου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 23χρονος φαίνεται να τέλεσε πολιτικό γάμο με Ευρωπαία πολίτη, έναντι χρηματικού ποσού, με σκοπό να εξασφαλίσει την παραμονή του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE