ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Κίνδυνος κήρυξης αδιεξόδου από ΟΗΕ – Θα γίνει η κοινωνική συνάντηση

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Κίνδυνος κήρυξης αδιεξόδου από ΟΗΕ – Θα γίνει η κοινωνική συνάντηση

Κύκλοι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τοποθετούν τη συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ή στις αρχές της μεθεπόμενης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του «Άστρα» στη Νέα Υόρκη, Πανίκος Παναγιώτου, αν και δεν υπάρχει ένδειξη για επανέναρξη των συνομιλιών, η συνάντηση θα γίνει.

Η αδυναμία επανέναρξης αναδείχθηκε από την ενημέρωση που έκανε η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, τόσο στον ίδιο όσο και σε άλλα στελέχη του οργανισμού.

Όπως σημειώνεται, ορατός είναι ο κίνδυνος να κηρυχθεί επίσημα το αδιέξοδο από τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ κύκλοι του οργανισμού τονίζουν ότι η μορφή της λύσης θα αποφασιστεί από τις δύο πλευρές στην Κύπρο, παρόλο που δεν ειπώθηκε κάτι αναφορικά με τη λύση δύο κρατών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE