ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τα νέα για τον 28χρονο Αντρέα - Έπεσε από 12 μ.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τα νέα για τον 28χρονο Αντρέα - Έπεσε από 12 μ.

Σχεδόν ένα μήνα μετά το εργατικό ατύχημα που συνέβη στο Λιμάνι Λεμεσού (21/2), όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 28χρονος Αντρέας, τα νέα για την υγεία του, φαίνεται να είναι ενθαρρυντικά.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου οδηγού του γερανού που κατέπεσε στο Λιμάνι Λεμεσού στις 21 Φεβρουαρίου 2018, μετά από σωρεία χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έχει σταθεροποιηθεί, ενώ έχει ανακτήσει και τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ThemaOnline ο Επιθεωρητής Εργασίας στο Λιμάνι Λεμεσού, κος. Αντρέας Αντρέου, η κατάσταση της υγείας του 28χρονου οδηγού του γερανού, είναι πολύ καλύτερη.

«Κινεί τα χέρια του, μάλλον θα επανέλθει πλήρως, ωστόσο υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ένα του πόδι, το οποίο θα αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση», αναφερε αρχικά ο κος. Αντρέου.

Επίσης, ο κος. Αντρέου σημείωσε ότι, «έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, ωστόσο είναι εξουθενωμένος γι’ αυτό δεν επιτρέπεται ακόμη να έρχεται σε επαφή με πρόσωπα για μεγάλο χρονικό διάστημα», ενώ συμπλήρωσε ότι, «αναμένουμε να αναρρώσει πλήρως για να καταθέσει και ο ίδιος για το ατύχημα».

Ανάφερε ακόμη ότι ήδη λήφθηκαν κάποιες καταθέσεις ωστόσο αναμένεται η δική του, για να διαλευκανθεί πλήρως τι συνέβη πριν το ατύχημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νέες επιτόπιες εξετάσεις για το τραγικό ατύχημα - 'Καταθέσεις από τους εργάτες'

Επιπλέον, ο Επιθεωρητής Εργασίας του Λιμανιού της Λεμεσού, ανέφερε στο ThemaOnline ότι το μηχάνημα παραμένει στο σημείο όπου συνέβη το ατύχημα, λόγω του ότι, από την κατάθεση του 28χρονου ίσως να προκύψει κάτι που θα χρειαστεί να διενεργηθούν νέες εξετάσεις.

Ο 28χρονος θυμίζουμε ότι, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα (16/3). 

Για τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 28χρονος, είχαν έρθει στην Κύπρο γιατροί από το εξωτερικό.

Θυμίζουμε ακόμη πως ο 28χρονος οδηγούσε γερανό προκειμένου να ελέγξει εάν λειτουργούσε κανονικά, καθώς είχε παρουσιάσει μηχανικό πρόβλημα. 

Το όχημα ανατράπηκε και έπεσε στο έδαφος, στη δεξιά πλευρά του οδηγού. Ο νεαρός ήταν στο κουβούκλιο του γερανού το οποίο βρισκόταν σε ύψος 12 μέτρων. 

Ο 28χρονος εγκλωβίστηκε εντός του οχήματος και με την επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβίστηκε, για να μεταφερθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τους ιατρούς ο 28χρονος Ανδρέας έφερε κάκωση θώρακα και νεφρού και κατάγματα σπονδυλικής στήλης, αυχένα, λεκάνης και οσφυϊκής μοίρας.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top