Το οδόφραγμα της Δερύνειας θα επισκεφθεί ο Ακιντζί

Το οδόφραγμα της Δερύνειας θα επισκεφθεί ο Ακιντζί

Επιτόπου στην περιοχή όπου θα ανοίξει το οδόφραγμα Δερύνειας θα βρεθεί το Σάββατο 16/3 ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος το περασμένο Σάββατο είχε επισκεφθεί το αντίστοιχο στο Απλίκι.


 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί είχε εκφράσει το Σάββατο στο Απλίκι την επιθυμία οι εργασίες για το άνοιγμα και των δύο οδοφραγμάτων να επιταχυνθούν και να ολοκληρωθούν, απευθύνοντας έκκληση στην ε/κ πλευρά να επιταχύνει τις εργασίες στο Απλίκι.
 
Με το άνοιγμα των δύο οδοφραγμάτων ασχολήθηκε ο τ/κ Τύπος αυτή την εβδομάδα ενώ τ/κ ακτιβιστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν πλαίσιο φωτογραφιών με το σύνθημα «ανοίξτε την Δερύνεια».
 
Η «Γενί Ντουζέν» χθες είχε πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ για το οδόφραγμα του Απλικίου με τον «δήμαρχο» Λεύκας, Αζίζ Καγιά να κατηγορεί την ε/κ πλευρά ότι καθυστερεί το άνοιγμα του οδοφράγματος. Φιλοξενεί δηλώσεις και από άλλους τοπικούς παράγοντες που καλούν την «κυβέρνηση» να ασκήσει πιέσεις στην ε/κ πλευρά για να ανοίξει το οδόφραγμα Απλικίου.
 
Την περασμένη Τρίτη η ίδια εφημερίδα φιλοξενούσε δηλώσεις από μη «κυβερνητικές» οργανώσεις των Τ/κ της Αμμοχώστου που ζητούσαν άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας χωρίς να είναι όμηρος του ανοίγματος του οδοφράγματος του Απλικίου. Οι οργανώσεις αυτές προγραμματίζουν εκδήλωση στο χώρο όπου θα ανοίξει το οδόφραγμα Δερύνειας στις 31 Μαρτίου.
 
Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στην «βουλή» κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού του «υπουργείου» του ο «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι ανάφερε ότι τα δύο οδοφράγματα θα πρέπει να ανοίξουν ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE