ΚΡΗΤΗ: Κυνηγός εντόπισε διαμελισμένο πτώμα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΡΗΤΗ: Κυνηγός εντόπισε διαμελισμένο πτώμα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπροστά σε ένα πολύ μακάβριο και σκληρό θέαμα, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (18/3) ένας κυνηγός στα σε ορεινό σημείο στα Πιλαλήματα της Σητείας Κρήτης, όταν εντόπισε ένα πτώμα γύρω στις 8 το πρωί.

Αυτό που είδε σε σημείο 500 μέτρα μακριά από το δρόμο Πιλαλήματα προς Καλό Νερό, ήταν τη σωρό μιας γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, χωρίς χέρια, και με το κεφάλι 15 μέτρα μακριά από το πτώμα, και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Η σωρός δεν μπορεί να αναγνωριστεί αυτή τη στιγμή, όμως η πιθανότητα να πρόκειται για την 85χρονη Ειρήνη Ρουσάκη που εξαφανίστηκε στα Πιλαλήματα, στις 24 Ιανουαρίου είναι μεγάλη.

Η κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα επίσης είναι αντικείμενο έρευνας με πιθανότερο σενάριο να οφείλεται σε ζώα που το διαμέλισαν, χωρίς πάντως κανείς να μπορεί να αποκλείσει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικοί της σήμανσης έχουν αποκλείσει αυτή την ώρα (σ.σ. 13:00) το σημείο συλλέγοντας στοιχεία.

 

Από radiolasithi.gr

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE