ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Τα χρήματα που πλήρωνει το κράτος για τα 5 ροτβάιλερ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Τα χρήματα που πλήρωνει το κράτος για τα 5 ροτβάιλερ

Στην κατοχή της Αστυνομίας βρίσκονται εδω ένα μήνα τα πέντε σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ που ανήκουν στον 27χρονο ύποπτο για τον θάνατο της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova, η οποια τραυματίστηκε θανάσιμα στις 22 Φεβρουαρίου στην τοποθεσία “Γερμανίνα” στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του η εφημερίδα «Πολίτης» την Τρίτη (20/03), η Αστυνομία Πάφου εξακολουθεί να φρουρεί τους πέντε σκύλους Rottweiler ιδιοκτησίας του 27χρονου .

Σημειώνεται μάλιστα πως καθημερινά έχει διευθετηθεί η σίτιση των ζωών με το κόστος να στοιχίζει στο Κράτος δεκάδες ευρώ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με Αξιωματικό της Αστυνομίας το κόστος σίτισης των σκύλων ξεπερνά τα 50 ευρώ ημερησίως.

Θυμίζουμε πως ο 27xρονος έχει παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 18 Απριλίου του 2018.

Να σημειώσουμε πως η σορός της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova, έχει μεταφερθεί στην χώρα της για ταφή.

Η Αστυνομία αναμένει το πόρισμα της 5ης νεκροτομής η οποία διενεργήθει  από την  Ελληνίδα  καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου και τον Ανδρέα Μαρνερίδη Κύπριο ιατροδικαστή που εργάζεται στην Αγγλία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE