Στην τελευταία της κατοικία η Μαρία Φωτιάδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία της κατοικία η Μαρία Φωτιάδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται η σύζυγος του Φώτη Φωτιάδη, Μαρία, που απεβίωσε την Πέμπτη (8/3).

Το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου (24/3) τελείται η κηδεία της Μαρίας Φωτιάδου, σύζυγος του Κύπριου επιχειρηματίας, Φώτη Φωτιάδη.

Λεπτομέρειες για την κηδεία δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα ‘Φιλελεύθερος’ την Παρασκευή (23/3), όπως και φωτογραφία της θανούσας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η κηδεία θα τελεσθεί από τον ιερό ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30 μέχρι τις 12:00, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγλαντζιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE