ΤΡΟΧΑΙΟ-ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Επικίνδυνος ο δρόμος – Η κατάσταση των τραυματιών

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Επικίνδυνος ο δρόμος – Η κατάσταση των τραυματιών

Τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής (23/3) στον δρόμο Αστρομερίτη-Τροόδους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, γεωργικό όχημα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο σαλούν έξω από γνωστό αρτοποιείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας τους να χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Όπως μας είπε πηγή της Αστυνομία, δεν ήταν κάτι το σοβαρό, τουλάχιστον όσον αφορά τους τραυματίες.

Πάντως, όπως συζητούν κάτοικοι της περιοχής, ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος. Γεωργικά οχήματα, προσπεράσματα και ελλιπής φωτισμός καθιστούν τον δρόμο Αστρομερίτη-Τροόδους επικίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE