Επιστρέφει στην πολιτική μετά από πέντε μήνες 'τιμωρία' ο Σαλαφώρης -Σεξισμός κατά Ειρήνης

Επιστρέφει στην πολιτική μετά από πέντε μήνες 'τιμωρία' ο Σαλαφώρης -Σεξισμός κατά Ειρήνης

Ένα πρόσωπο ξεχώρισε μετά την δημοσίευση των εκλεκτών του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Το όνομα του Παναγιώτη Σαλαφώρη ξεχωρίζει από τα 43 ονόματα συμβούλων που ζήτησε η κυβέρνηση.

Μεγάλη είναι η συζήτηση που γίνεται στο διαδίκτυο για το όνομα του Παναγιώτη Σαλαφώρη αφού απολύθηκε από το Δημοκρατικό Συναγερμό όπου εργαζόταν ως λειτουργός επικοινωνίας λόγω του ότι σε μια ανάρτηση του θεωρήθηκε ότι έκανε σεξιστικό σχόλιο προς την Εκπρόσωπο Τύπου του Επιτελείου Σταύρου Μαλά Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την εμφάνιση της έγραψε ότι «Έτσι πρέπει να γίνονται οι δηλώσεις με λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και στραβό σασί» συνοδεύοντας το με την φωτογραφία της κ. Χαραλαμπίδου.

Παρά το γεγονός ότι μετά το σούσουρο που επικράτησε απολογήθηκε στην κ. Χαραλαμπίδου με νεότερη του ανάρτηση, το ΔΗΣΥ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε την απομάκρυνση του από έμμισθο προσωπικό.

Όμως οι προσλήψεις που προσπαθεί να κάνει η Κυβέρνηση δείχνουν ότι η «τιμωρία» του κράτησε για μόλις 5 μήνες.

Τα πάντα όμως εξαρτώνται κατά πόσο η βουλή θα εγκρίνει την αποδέσμευση του κονδυλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE