Στο «κόλπο» για Μπέιλ

Στο «κόλπο» για Μπέιλ

Όπως όλα δείχνουν, η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία του πολύπειρου Ουαλού διεθνή μεσοεπιθετικού Γκάρεθ Μπέιλ με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται το φαβορί για την αγορά του 29χρονου πρώην άσου των Σαουθάμπτον, Τότεναμ (2007-13), ωστόσο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Don Balon» στο… κόλπο για την απόκτησή του από τους δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητές Ευρώπης έχει μπει εσχάτως και η Τσέλσι, χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση ο Γκάρεθ Μπέιλ να συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Κίνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE