ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Λύσεις SAP και βάση δεδομένων SAPHANA® για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Λύσεις SAP και βάση δεδομένων SAPHANA®  για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Την υλοποίηση ανέλαβε ο SAP συνεργάτης η εταιρεία AMS Ltd

Το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, επέλεξε τις λύσεις SAP για την αναβάθμιση των εσωτερικών του διαδικασιών στοχεύοντας στην προσφορά ακόμα καλύτερων υπηρεσιών προς στους φοιτητές του. H πρωτοποριακή βάση δεδομένων SAP HANA® και ο συνδυασμός των λύσεων SAPS/4HANA® Enterprise Management, SAP Business Planning and Consolidation και SAP® Business Objects™ Business Intelligence αποτελούν τον ιδανικότερο συνδυασμό που θα μπορούσε να ανταποκριθεί με επιτυχία στους στόχους που έθεσε η Διεύθυνση του Πανεπιστήμιου.

Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε ο  εξουσιοδοτημένος χρυσός συνεργάτης της SAP στην Κύπρο, η εταιρεία AMS – Advanced Management Solutions Ltd. Με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η ομάδα της AMS στην υλοποίηση λύσεων στον κλάδο της εκπαίδευσης και την εφαρμογή μιας οργανωμένης στρατηγικής, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί με ομαλό τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Με την εφαρμογή της πλατφόρμας SAP HANA® οι λειτουργίες του Πανεπιστήμιου θα γίνονται πλέον σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας έτσι στην Διεύθυνση τη δυνατότητα εκτέλεσης πολύπλοκων συναλλαγών, διεξοδικής ανάλυσης στοιχείων και πραγματοποίησης έγκυρων προβλέψεων βασιζόμενη σε μια αξιόπιστη και άμεση ροή πληροφοριών. Παράλληλα, απαλλάσσει το Πανεπιστήμιο από την πολυπλοκότητα που δημιουργούν τα διάσπαρτα δεδομένα και συστήματα ενώ ταυτόχρονα του προσφέρει επιχειρηματική αξία σε όλα τα επίπεδα των εσωτερικών του λειτουργιών, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο η Διεύθυνση, οι φοιτητές, το προσωπικό και τα διάφορα τμήματα λειτουργούν και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, με περισσότερους από 11,000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου. Με έδρα τη Λευκωσία και παρουσία σε άλλες 18 πόλεις σε όλο τον κόσμο, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καθοδηγείται από την επιδίωξη της αριστείας στη διδασκαλία και τη μάθηση, την καινοτομία, την έρευνα, την τεχνολογία σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο ακαδημαϊκό περιβάλλον. Προτεραιότητα του Πανεπιστημίου είναι να παρέχει στους σπουδαστές του τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου μόρφωση, να αναπτύξουν κριτική σκέψη και επικοινωνιακές ικανότητες και να αποκτήσουν τις απαιτούμενες για το επάγγελμά τους δεξιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top