ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν τα λέγαμε και επιβεβαιωθήκαμε για Ντουγκλάο…

Όταν τα λέγαμε και επιβεβαιωθήκαμε για Ντουγκλάο…

Στο παιχνίδι της 25ης Φεβρουαρίου 2018, η Ανόρθωση αντιμετώπισε στο Τσίρειο Στάδιο την ΑΕΛ, με την ομάδα της Αμμοχώστου να τραυματίζεται σοβαρά.

Οι πληροφορίες του Themasports.com έκαναν λόγο πως ο παίκτης είχε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που θα τον κρατούσε για 4 με 6 βδομάδες εκτός δράσης.

Θυμηθείτε:

ΣΟΚ στην «Κυρία» με Ντουγκλάο

Μία ώρα και κάτι μετά από εκείνο το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας με όλες τις πληροφορίες του προβλήματος τραυματισμού του Ντουγκλάο, προέκυψε η επίσημη ενημέρωση από την Ανόρθωση, που πήγε κάπως να διαψεύσει το ρεπορτάζ μας.

Θυμηθείτε:

Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για Ντουγκλάο

Τελικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ανόρθωσης επέστρεψε στην ενεργό δράση την Πρωταπριλιά, ήταν στο βασικό σχήμα της ομάδας της Αμμοχώστου στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια για την 4η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Live Ομόνοια – Ανόρθωση (ενδεκάδες / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top