ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε την 'μπάζα' του πωλώντας απομιμήσεις διαμαντιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε την 'μπάζα' του πωλώντας απομιμήσεις διαμαντιών

54χρονος πωλούσει απομιμήσεις διαμαντιών για χιλιάδες ευρώ, ωστόσο τον κατάλαβαν και κατέληξε στα κρατητήρια. 

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκε την Κυριακή (1/4) 34χρονος, για εξέταση αιτήματος της Αστυνομίας για την προσωποκράτηση του, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, απάτης, συνωμοσίας προς καταδολίευση και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 34χρονου για περίοδο πέντε ημερών.

Ο 34χρονος συνελήφθη το Σάββατο (31/3) από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διερεύνηση σχετικής καταγγελίας 54χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 20 Μαρτίου, 2018, ένα πρόσωπο επισκέφθηκε τον 54χρονο και του πώλησε τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44,000.

Ωστόσο, μετά από εξέταση των διαμαντιών από εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι, πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τις €2,500.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 29 Μαρτίου και 59χρονος, εναντίον του οποίου στις 30 Μαρτίου, 2018 είχε εκδοθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τριών ημερών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top