ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Είναι αρκετά τα ερωτήματα και…»

Δημητρίου: «Είναι αρκετά τα ερωτήματα και…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση έκανε δηλώσεις στην Primetel.

Αρχικά σχολίασε «Νομίζω πως οι προπονητές έχουν σχολιάσει εύστοχα το αγωνιστικό κομμάτι. Το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης ήταν το καθοριστικότερο σημείο του αγώνα καθώς ήρθε εκεί που ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι χωρίς φάσεις. Ήταν μια δύσκολη φάση για τον επόπτη, οριακή. Θα πρέπει να το ξαναδούμε αν ήταν οφσάιντ ή όχι. Μετά ήταν η σημαντική φάση στο 90’ όπου φάνηκε ότι υπήρχε παράβαση. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Εν πάση περιπτώσει είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη όμως στο τέλος της ημέρας δεν πήραμε το κέρδος. Ο στόχος ήταν η νίκη και δεν την πήραμε. Σε τρεις ημέρες έχουμε παιχνίδι πάλι και ήδη η ομάδα ξεκίνησε αποκατάσταση».

Για τα διοικητικά δρώμενα είπε «Είναι αρκετά ερωτήματα που έχει ο κόσμος όσον αφορά την συνέλευση. Είναι αρκετά αυτά που συζητούνται και αρκετά που βολεύονται, ακούγονται και γράφονται. Ο σύλλογος κρίνει ότι δεν θα κάνει κάποια τοποθέτηση για αυτό το ζήτημα. Σύντομα, όμως, θα υπάρξει για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Για την ώρα να βάλουμε μια άνω τελεία. Για την ενδεχόμενη παράταση των εκλογών είναι κάτι που θα ενημερώσει ο σύλλογος σύντομα».

Για Τζαϊλσον και εάν θα υπάρξουν επιστροφές παικτών με Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη παρατήρησε «Είναι γεγονός ότι ο Τζαίλσον αποχώρησε με πρόβλημα όπως και ο Κανού είχε μια ενόχληση. Δεν ξέρουμε αν είναι κάτι σοβαρό. Αύριο θα πρέπει να τις αξιολογήσουμε και έτσι θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ο Μάριος Δημητρίου θα επανέλθει αφού ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Τον Μαδούρο θα τον δούμε από Δευτέρα. Δύσκολα θα υπάρξει κάποια επιστροφή με Απόλλωνα πέρα από το Μάριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top