ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Ηλία - Ακαριαίος θάνατος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Ηλία - Ακαριαίος θάνατος

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (02/04) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Ηλία Παπαευθυμίου, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3) στη Λεμεσό μετά από τροχαίο.

Σε δηλώσεις στο ThemaOnline, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου ανέφερε πως ο θάνατος του 44χρονου οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος Ηλίας έφερε πολλαπλά κατάγματα καθώς και ρήξη αορτής. Λόγω μάλιστα των τραυμάτων του, ο θάνατος του επήλθε ακαριαία.

Να σημειώσουμε πως έχουν ληφθεί δείγματα ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, κ. Μιχάλη Μιχαήλ, ο 44χρονος από την Ελλάδα κατευθυνόταν στον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία, από τις αντίθετες λωρίδες κατεύθυνσης (Λευκωσία – Λεμεσού), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα σαλούν, που οδηγείτο από 33χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, υπάρχει ένα κενό μισής ώρας από την στιγμή που σημειώθηκε στο θανατηφόρο και την ώρα που ο 44χρονος άφησε φιλικό του πρόσωπο στο σπίτι του.

Το θανατηφόρο σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/03) ενώ ο 44χρονος γύρω στις 04:00 είχε μεταφέρει στο σπίτι του έναν φίλο του. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας καλούνται να εντοπίσουν που βρισκόταν αυτή την μισή ώρα ο 44χρονος.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο 33χρονος οδηγός του άλλου οχήματος παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου της πόλης, επικοινωνεί με το περιβάλλον.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top