ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα… «πέσουν» κορμιά σε αυτή την «μάχη» στο πρωτάθλημα

Θα… «πέσουν» κορμιά σε αυτή την «μάχη» στο πρωτάθλημα

Με την επιστροφή από τις εορτές του Πάσχα, οι ομάδες μας θα μπουν στην τελική ευθεία στο πρωτάθλημα εκεί όπου υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα μπορέσει να κόψει πρώτη το νήμα της φετινής κούρσας.

Ο Απόλλωνας αυτή την στιγμή ναι μεν βρίσκεται στην πρώτη θέση όμως τον ακολουθεί κατά πόδας ο ΑΠΟΕΛ και μέχρι το τέλος απομένουν πέντε αγωνιστικές και τα πάντα είναι ρευστά και ανοικτά στο ποια ομάδα θα μπορέσει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή για φέτος.

Φυσικά εκτός από το ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια για την σεζόν 2018-19, άλλη μια ενδιαφέρουσα «μάχη» έπεται σε αυτές τις πέντε τελευταίες στροφές κι αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ.

Ο κάτοχος της πρώτης θέσης αυτή την στιγμή, Φλοριάν Τολεμές, μπορεί να απείχε από αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ (πιθανών να επιστρέψει στις επόμενες αγωνιστικές) ωστόσο είδε την θέση του στον πίνακα των σκόρερ να μην αλλάζει χέρια, αλλά είδε τον Ματ να τον πλησιάζει απειλητικά με την διαφορά να συμμαζεύεται στο 1γκολ.

 Από αυτή την «μάχη» όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε και τους Ζελάγια του Απόλλωνα και Φαμπρίτσιο της Αλκής οι οποίοι ακολουθούν στις πιο κάτω θέση με 17 και 18 τέρματα αντίστοιχα.

Οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές αν συνεχίσουν να σκοράρουν με την ίδια συχνότητα όπως και τους τελευταίους αγώνες των ομάδων τους είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα θέσουν κι αυτοί εαυτόν για την κατάκτηση του «Χρυσού παπουτσιού».

Την δεδομένα στιγμή και έτσι όπως είναι διαμορφωμένα τα πράγματα στον πίνακα των σκόρερ είναι καλύτερα να μιλήσουμε για τους δύο πρώτους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πάνε μάλιστα χέρι – χέρι.

Ο Τολεμές ο οποίος προηγείται με 21τέρματα εάν θέλει να κρατήσει την θέση του στον πίνακα, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του θα πρέπει να πετάει «φωτιές» στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να μην δώσει το δικαίωμα στον Άγγλο να τον προσπεράσει.

Απ την άλλη ο Ματ Ντάρμπισαιρ μπορεί να βλέπει την Ομόνοια να παραπαίει στους τελευταίους αγώνες, όμως ο ίδιος παραμένει «όαση» στην ενδεκάδα των «πρασίνων» και σίγουρα με τον στόχο μπροστά του αναμένεται ότι θα τα δώσει όλα για όλα για να κατακτήσει το «χρυσό παπούτσι» για δεύτερη συνεχή σεζόν.

Πάντως η «μάχη» και η κόντρα αυτή θα κρατήσει για πολύ τις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές και θα έχει κι αυτή ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top