Έ-π-ο-ς! Προσπάθησε να κάνει το ψαλιδάκι του Κριστιάνο κι έσπασε το πόδι του! ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έ-π-ο-ς! Προσπάθησε να κάνει το ψαλιδάκι του Κριστιάνο κι έσπασε το πόδι του! ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απερίσκεπτος δημοσιογράφος θέλησε να σκοράρει όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι.

Είναι από αυτές τις ενέργειες που βλέπεις στην τηλεόραση και ξέρεις ότι ποτέ, μα ποτέ, δεν πρέπει να τις κάνεις εσύ στο σπίτι. 

Ένας δημοσιογράφος από την Αργεντινή θέλησε να κάνει την αναπαράσταση από το ψαλιδάκι του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Γιουβέντους.

Το θύμα… είχε πάρει, μάλιστα, και μέτρα ασφαλείας, βάζοντας ένα στρώμα σε περίπτωση που χτυπήσει. Ένας φίλος του πέταξε τη μπάλα, αυτός πήδηξε στον αέρα, έκανε κάτι σαν ψαλιδάκι και… «έσκασε» πάνω στο πόδι του!

Αποτέλεσμα; Το έσπασε! 

 

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE