Τα συναισθήματα και… οι στόχοι του Τραίκοβιτς! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα συναισθήματα και… οι στόχοι του Τραίκοβιτς! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Μίλαν Τραίκοβιτς παρά την μεγάλη του προσπάθεια στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες, δεν κατάφερε να νικήσει τερματίζοντας στην 4η θέση.

Μετά από την ανταγωνιστική κούρσα ο Τραίκοβιτς έστειλε το μήνυμα για τον επόμενο του στόχο.

Δείτε την ενημέρωση του Τραίκοβιτς:

Με την τέταρτη θέση σε μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική κούρσα τελειώνει η συμμετοχή μου στους κοινοπολιτειακούς αγώνες εδώ στην Αυστραλία. Τα συναισθήματα μου ανάμεικτα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω ήδη θέσει τον επόμενο μου στόχο και με πολλή πίστη και δουλειά προχωρώ να τον εκπληρώσω. Σας ευχαριστω για τη στηριξη.
#commonwealthgames2018 #teamCyprus #milantrajkovic #nike#opapcyprus #toyotacyprus

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE