ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκπαιδευτικό αεροσκάφος κατέληξε σε χωράφι

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκπαιδευτικό αεροσκάφος κατέληξε σε χωράφι

Ομαλά εξελίσσεται το πτητικό πρόγραμμα του αεροδρομίου Λάρνακας, όπου το πρωί του Σαββάτου (28/4) σημειώθηκε επεισόδιο εκτροχιασμού εκπαιδευτικού αεροσκάφους, μετά την προσγείωσή του, χωρίς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός. Το αεροδρόμιο είχε κλείσει για 40 περίπου λεπτά από τις 09.40.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στον δίαυλο του αεροδρομίου Λάρνακας, ωστόσο ενώ τροχοδρομούσε στο δίαυλο ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από το επεισόδιο δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός. Το αεροδρόμιο έκλεισε από τις 09.40 το πρωί για περίπου 40 λεπτά.

Από το περιστατικό επηρεάστηκαν δύο πτήσεις, των οποίων η καθυστέρηση αναχώρησε μέχρι να μετακινηθεί το εκπαιδευτικό αεροσκάφος από το χωράφι.

Σε επικοινωνία του ΚΥΠΕ με τον εκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airports Αδάμο Ασπρή αυτός ανέφερε ότι «από τις 10.20 το πτητικό πρόγραμμα του αεροδρομίου Λάρνακας εξελίσσεται ομαλά».

Από ΚΥΠΕ

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top