Τράγος 'επαναστάτης' αφήνει άφωνο το κοινό

Τράγος 'επαναστάτης' αφήνει άφωνο το κοινό

Επαναστάτησε για να διεκδικήσει την ελευθερία του ένας τράγος, ο οποίος άφησε άφωνο τον δημοπράτη αλλά και το κοινό που παρακολουθούσε.

Σε βίντεο αγνώστου προελεύσεως, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Liveleak το Σάββατο (28/4), φαίνεται ένας τράγος τη στιγμή που εξελίσσεται δημοπρασία για πώληση του να πηδά την περίφραξη και να προσγειώνεται σε γραφείο δίπλα, προκαλώντας ένα μικρό πανικό.

Πάντως, από η ενδυμασία των ανδρών που κάθονται στο γραφείο παραπέμπει σε αραβικό κράτος.

Ποιος άραγε μπορεί να αδικήσει το ζωντανό που προσπάθησε να κερδίσει την ελευθερία του;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χ.Ζ.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE