ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χαραλαμπίδης Κρίστης: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Alimentaria, στη Βαρκελώνη

Χαραλαμπίδης Κρίστης: Δυναμική παρουσία στην έκθεση Alimentaria, στη Βαρκελώνη

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου συμμετείχε στην έκθεση Alimentaria που διεξάχθηκε από τις 16 μέχρι τις 19 Απριλίου 2018, στην Βαρκελώνη.

Η έκθεση Alimentaria, είναι η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων, ποτών και γαστρονομίας στην Ισπανία και στη Μεσόγειο με 4.500 εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συνεχίζοντας τη διαρκώς ανοδική της πορεία και επενδύοντας στην εξαγωγική της δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο, συμμετείχε στην Alimentaria, προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική κυπριακή γεύση και ποιότητα του χαλουμιού, πέραν από τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής και σε μικρότερες αγορές, όπως αυτή της Ισπανίας.

Τα προϊόντα της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ διανέμονται σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις χώρες του Αραβικού Κόλπου και της Μέσης Ανατολής, την Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε χώρες της Ασίας όπως το Χονγκ Κονγκ, η Νότιος Κορέα και η Ταιβάν.

Η αναγνώριση των εξαγόμενων προϊόντων Χαραλαμπίδης Κρίστης, σε συνδυασμό με την άνοδο της συνολικής εξαγωγικής δραστηριότητας, αποτελούν για την εταιρία ευκαιρίες εξέλιξης και ουσιαστικής αντίληψης για την αγορά των κυπριακών προϊόντων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top