LIFESTYLE

Αποκάλυψη στελέχους της EBU - 'Η Eurovision πάει στην Λευκωσία' - VIDEO

Αποκάλυψη στελέχους της EBU - 'Η Eurovision πάει στην Λευκωσία' - VIDEO

Οι εταιρείες στοιχημάτων την κατατάσσουν στην κορυφή και υψηλά ιστάμενο στέλεχος της EBU προβλέπει ότι η Eurovision έρχεται στην Λευκωσία...

Η Ελένη Φουρέϊρα κατάφερε με την συμμετοχή της στην Eurovision και την εκπροσώπηση της Κύπρου να κάνει αίσθηση και πλέον αποτελεί το φαβορί του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 12 Μαϊου στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος την Παρασκευή, 11/5 μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο TvOne, αποκάλυψε όσα του είπε άνθρωπος - κλειδί της EBU, του οποίου δεν αποκάλυψε το όνομα.

Το υψηλά ιστάμενο στέλεχος της EBU αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο: 'Η Eurovision πάει στην Λευκωσία'. Όπως είπε στον δημοσιογράφο του Star το στέλεχος η Κύπρος θα κονταροκτυπηθεί με το Ισραήλ και μεγάλη σημασία θα διαδραματίσει η σειρά εμφάνισής της στον τελικό. Η Φουρέιρα εμφανίζεται προτελευταία, μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση. 

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018: Μάθετε την θέση που θα εμφανιστεί η Κύπρος στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top