ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Η γυναίκα μου έλεγε κανεί…» - Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Η γυναίκα μου έλεγε κανεί…» - Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες

Το περιεχόμενο της ανακριτικής κατάθεσης του 22χρονου Μάριου Χατζηξενοφώντος ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» και τη Σόφη Ορφανίδου, ο Χατζηξενοφώντος δήλωσε άγνοια για το πού θα πήγαιναν και τι θα έκαναν, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για το βράδυ πριν το φονικό.

Όπως κατέθεσε ο 22χρονος, ο Τζιωνής φόρεσε τρία ζευγάρια κάλτσες και έβαλε σε δύο τσάντες κάποια ρούχα και ένα ζευγάρι παπούτσια, καθώς και το σπαθί για το οποίο έγινε λόγος.

Όταν ο Χατζηξενοφώντος του είπε ότι δεν ήθελε να τον ακολουθήσει, καθώς τον «τράβηξε» στο αυτοκίνητο της μητέρας του, ο 33χρονος τον απείλησε ότι θα σκότωνε τον ίδιο και όλο του το σόι.

Στο αυτοκίνητο ο Τζιωνής του ανέφερε ότι θα πήγαιναν σε έναν φίλο για να πάρει λεφτά, ενώ του έδωσε ρούχα για να φορέσει. Μάλιστα, στη διαδρομή, οδηγούσε και κρατούσε το μαχαίρι στο χέρι του.

Στάθμευσαν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης παρακείμενης πολυκατοικίας και ανέβηκαν στην ταράτσα, ενώ ο Τζιωνής άφησε τον σκύλο του στο αυτοκίνητο και τα κλειδιά στη μηχανή.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Χατζηξενοφώντος, ο ίδιος ρωτούσε τον Τζιωνή για το σπίτι, ωστόσο δεν έπαιρνε απάντηση, ενώ «ήταν σαν να παραμιλούσε», όπως κατέθεσε.

Τελικά, μπήκαν στην αυλή των θυμάτων και ο Τζιωνής σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο από την κληματαριά και εισήλθε στο σπίτι από το παράθυρο του μπάνιου.

Μετά το φονικό, ο 33χρονος άνοιξε στον 22χρονο, ο οποίος είδε τον 15χρονο γιο των θυμάτων με ψηλά τα χέρια. Την ίδια στιγμή είδε ματωμένα τα ρούχα του Τζιωνή και αφού τον «διέταξε» να μπει στο σπίτι, είδε στο υπνοδωμάτιο τα θύματα νεκρά.

Ακολούθως, ο Τζιωνής άρχισε να ψάχνει διάφορα συρτάρια και όταν ο Χατζηξενοφώντος ξεκίνησε να φύγει, τον ακολούθησε.

Ο 22χρονος υποστηρίζει ότι στη διαδρομή για τη διαφυγή, ο Τζιωνής μιλούσε μόνος του και επαναλάμβανε ότι «η γυναίκα μου έλεγε κανεί, αλλά εγώ δεν σταματούσα να τη μαχαιρώνω».

Άλλαξαν ρούχα σε χώρο εργοστασίου στα Λατσιά, επέστρεψαν σπίτι του Τζιωνή και εκεί αυτός του είπε να φύγει, με τον ίδιο να πηγαίνει στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου.

Στη συνέχεια, μετά από τηλεφώνημα του 33χρονου, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, αλλά όταν δεν ήρθε, έφυγε και ξαναπήγε στο πάρκο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top