ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα νεότερα για τον 19χρονο οδηγό

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα νεότερα για τον 19χρονο οδηγό

Ευχάριστα είναι τα νέα που φθάνουν από την Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας σε ότι αφορά την κατάσταση υγείας του 19χρονου οδηγού που οποίος ενεπλάκη με το αυτοκίνητό του σε τροχαία σύγκρουση, τα ξημερώματα της Κυριακής (27/05) στην Πάφο.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση που είχε το ThemaOnline, ο 19χρονος εξήλθε την από τον αναπνευστήρα και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους ιατρούς ως βελτιώσιμη ενώ θα παραμένει για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας.

Θυμίζουμε ότι ο 19χρονος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση καθώς υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οξύ υποσκληρείδιο αιμάτωμα.

Να σημειώσουμε πως το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 00:40 τα ξημερώματα της Κυριακής (27/05) ενώ ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή, στην Έμπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα αυτό να εισέλθει σε παρακείμενο χωράφι και να προσκρούσει διαδοχικά σε δύο δέντρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE