ΔΙΕΘΝΗ

Καβγάς Ερντογάν με Ιντζέ για τον υποβολέα του πρώτου

Καβγάς Ερντογάν με Ιντζέ για τον υποβολέα του πρώτου

Για το πρόμπτερ ανταλλάζουν πυρά ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τον ανθυποψήφιο του Μουχαρρέμ Ιντζέ του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Μουχαρρέμ Ιντζέ 20 μέρες πριν από τις εκλογές της 24ης Ιουνίου. 

Η αντιπολίτευση εδώ και τρεις μέρες κοροϊδεύει τον Ταγίπ Ερντογάν επειδή σε ομιλία του στο Ντιγιάρμπακιρ ξαφνικά σταμάτησε να μιλάει και κάλεσε έναν από τους βοηθούς του ψιθυρίζοντας του κάτι στο αυτί. Από εκείνη την ώρα η εικόνα διαδόθηκε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης με το σχόλιο ότι χωρίς πρόμπτερ ο Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει να πει τίποτα.

Μάλιστα ο Μουχαρρέμ Ιντζέ σε προεκλογική συγκέντρωσή του έδειξε το εν λόγω βίντεο υπό τα γιουχαΐσματα των υποστηρικτών του σχολιάζοντας ότι «αυτοί που μιλούν από το τζάμι (cam) δεν μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα, μπορούν να το λύσουν αυτό το πρόβλημα αυτοί που μιλούν από τη ψυχή τους (can)».

Σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν απάντησε στον Ιντζέ ότι το πρόμπτερ δεν είχε χαλάσει αλλά ο λόγος που σταμάτησε ήταν επειδή είχε επιστρέψει ο ιμάμης που είχε αποχωρήσει από τη συγκέντρωση για να κάνει προσευχή και ενοχλήθηκε ο ίδιος επειδή οι φρουροί του δεν διασφάλισαν ώστε να πάρει πάλι πίσω τη θέση του στα πρώτα καθίσματα. «Προχθές είπε δήθεν ότι ξέχασα το πρόμπτερ. Το ακούσατε; Εγώ δεν ξέχασα το πρόμπτερ και τέτοια. Εγώ εσένα σου κάνω και μάθημα πρόμπτερ», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top