ΠΑΡΑ-THEMA

Φανέλα της Εθνικής Κύπρου με το όνομα του απέκτησε ο ΠτΔ

Φανέλα της Εθνικής Κύπρου με το όνομα του απέκτησε ο ΠτΔ

Φανέλα της Εθνικής Κύπρου στο ποδόσφαιρο με το όνομά του απέκτησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε την Τετάρτη (6/6), αντιπροσωπεία της ηγεσίας της ΚΟΠ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Κούμα, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Χάρη Λοϊζίδη, τον Γενικό Γραμματέα Φοίβο Βάκη και τον Γενικό Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά.

Ήταν η πρώτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την ανάληψη της Προεδρίας της ΚΟΠ από τον Γιώργο Κούμα και κατά τη διάρκειά της δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας φανέλα της Εθνικής Κύπρου, στην οποία αναγράφεται στο όνομά του.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο κ. Κούμας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με το κράτος για εξόφληση των οφειλών των σωματείων. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις σαφέστατες υποδείξεις που έγιναν προς τα σωματεία, για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Επίσης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έτυχε ενημέρωσης για την προσπάθεια της ΚΟΠ για δημιουργία Αθλητικού Κέντρου καθώς και για άλλες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top