Στην φυλακή ο 33χρονος Χρ. Γ. από την Λάρνακα

Στην φυλακή ο 33χρονος Χρ. Γ. από την Λάρνακα

Σε φυλάκιση ενάμιση έτους καταδικάστηκε (07/06) 33χρονος από την Λάρνακα.


Ο λόγος για τον Χρ. Γ. από τα Λειβάδια, στον οποίο επιβλήθηκε η πιο πάνω ποινή από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για κατοχή ποσότητας μεθαμφεταμίνης και κατοχής ποσότητας μαριχουάνας με σκοπό την προμήθεια.

Το δικαστήριο στην απόφασή του τόνισε την σοβαρότητα των αδικημάτων τα οποία παραδέχθηκε ο 33χρονος, αλλά και τη συχνότητα με την οποία υποθέσεις προμήθειας ναρκωτικών οδηγούνται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στην επιμέτρηση της ποινής, λήφθηκαν υπόψιν άλλες δυο υποθέσεις που εκκρεμούσαν εναντίον του 33χρονου. Η μία αφορούσε και πάλι το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών και η άλλη το αδίκημα της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE