ΗΠΑ και Μόσχα: Πρέπει να υπάρξει συνάντηση των ΥΠΕΞ

ΗΠΑ και Μόσχα: Πρέπει να υπάρξει συνάντηση των ΥΠΕΞ

Τόσο η Μόσχα, όσο και η Ουάσινγκτον αναγνωρίζουν την ανάγκη για μία συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και Μάικ Πομπέο στο άμεσο μέλλον.

Η διάσκεψη των χωρών μελών της Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Σιγκαπούρη, θα μπορούσε να φιλοξενήσει μία τέτοια συνάντηση, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του Ρώσου Αναπληρωτή υπουργού των Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE