«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν
Η ελληνοκυπριακή πλευρά φαίνεται να χρειάζεται κάθε τόσο ένα καλό ηλεκτροσόκ για να συνέλθει από τις ψευδαισθήσεις, που τόσο πρόθυμα τρέφει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnlinje, οικιακή βοηθός ενημέρωσε την Αστυνομία πως γύρω στις 09:00 ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στάθμευσης του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτταγιάκας, βρήκε μέσα σε δυο χειρουργικά γάντια τα οποία ήταν μέσα σε νάιλον σακούλα, 7 χάρτινα κουτιά με σφαίρες.
Από τις επιτόπιες εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 169 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών.
Οι σφαίρες παραλήφθηκαν και θα σταλούν και αυτές μαζί με την οπλοβομβίδα για επιστημονικές εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε οπλοβομβίδα στον αυτοκινητόδρομο
Πάντως, το γεγονός πως εντοπίζονται σε διάφορα μέρη φυσίγγια και εκρηκτικές ύλες ίσως να συνδέεται με τις έρευνες την Αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
Ι.Μ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




