ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 6χρονο κοριτσάκι κινδύνεψε να πνιγεί δίπλα από τον πατέρα του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 6χρονο κοριτσάκι κινδύνεψε να πνιγεί δίπλα από τον πατέρα του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παραλίγο να είχαμε νέα τραγωδία με πνιγμό. 6χρονο κοριτσάκι κινδύνεψε να πνιγεί στην παραλία του ΚΟΤ στη Λεμεσό.

Το σοβαρό επεισόδιο έγινε το πρωί της Δευτέρας 18/06/18 γύρω στις 7:30, στην περιοχή Δασσούδι στην παραλία του Κ.Ο.Τ στη Λεμεσό, συμφώνα με τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, 42χρονος πατέρας από τη Βουλγαρία επιχείρησε να μεταβεί με την 6χρονη κόρη του στους κυματοθραύστες, 100m από την ακτή.

Σε κάποια στιγμή το 6χρονο κοριτσάκι ενώ είχε ως σωσίβιο ένα "λουκάνικο θαλάσσης" της ξέφυγε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βυθίζεται και ο πατέρας να φωνάζει για βοήθεια, αφού από μόνος του λόγω κόπωσης, δεν μπορούσε.

Οι επί καθήκοντι ναυαγοσώστες των L.P.L, Μ. Πετρίδης και Ντάνυ Α. που ήταν στον πύργο ΛΕΜ9, αφού άκουσαν τον πατέρα να φωνάζει για βοήθεια, προσέγγισαν πρώτα το μικρό κοριτσάκι με Rescue tube και έπειτα τον 42χρονο πατέρα, μεταφέροντας τους με ασφάλεια πίσω στην ακτή.

Όπως σημειώνουν, το επεισόδιο έληξε χωρίς να υπάρξει οτιδήποτε δυσάρεστο.

Οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούν τους γονείς όπως τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και να μην επιχειρούν να πηγαίνουν στους κυματοθραύστες ή να απομακρύνονται από την ακτή έχοντας μικρά παιδιά μαζί τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top