Άσκηση έρευνας και διάσωσης ψευδοκράτους και Τουρκίας στην θαλάσσια περιοχή Αμμοχώστου

Άσκηση έρευνας και διάσωσης ψευδοκράτους και Τουρκίας στην θαλάσσια περιοχή Αμμοχώστου

Άσκηση έρευνας και διάσωσης στην περιοχή Αγίου Ιλαρίωνα θα πραγματοποιήσει την Τρίτη (18/6) η Τουρκία με το ψευδοκράτος ενώ την Τετάρτη (19/6) η έρευνα θα πραγματοποιηθεί στην θαλάσσια περιοχή κατεχόμενης Αμμοχώστου, αναφέρει ανακοίνωση της «διοίκησης των δυνάμεων ασφαλείας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι», η άσκηση, στην οποία έχει δοθεί η ονομασία του υπολοχαγού Τσανέρ Γκονιελί και στην οποία θα συμμετάσχουν στρατιωτικά και πολιτικά μέσα Τουρκίας και ψευδοκράτους, θα πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, γύρω από την Αμμόχωστο, σε έδαφος και ύδατα, κατά την ανακοίνωση, ψευδοκράτους και Τουρκίας, που βρίσκονται εντός διεθνών υδάτων.

Η αυριανή άσκηση θα αρχίσει στις 11 το πρωί στην περιοχή της κατεχόμενης Κερύνειας και συγκεκριμένα στον Άγιο Ιλαρίωνα ενώ η άσκηση την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην θαλάσσια περιοχή κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE