Πήρε ΘΕΣΗ για Κούσουλο…

Πήρε ΘΕΣΗ για Κούσουλο…

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, πήρε θέση για το θέμα του Κούσουλου με δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport fm 104.0.

Αναλυτικά:

«Αυτοί που λένε ότι είναι η ευκαιρία να παραχωρηθεί γιατί έχει οικονομικά προβλήματα η ομάδα, απλά να πω ότι πάντα η ομάδα είχε οικονομικά προβλήματα. Εμείς δεν προσεγγίσαμε κανέναν, είναι ο αρχηγός της ομάδας και τον θέλουμε. Αν δεν υπογράψει σε ομάδα θα του γίνει επέκταση του συμβολαίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE