Πήρε ΘΕΣΗ για Κούσουλο…

Πήρε ΘΕΣΗ για Κούσουλο…

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, πήρε θέση για το θέμα του Κούσουλου με δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport fm 104.0.

Αναλυτικά:

«Αυτοί που λένε ότι είναι η ευκαιρία να παραχωρηθεί γιατί έχει οικονομικά προβλήματα η ομάδα, απλά να πω ότι πάντα η ομάδα είχε οικονομικά προβλήματα. Εμείς δεν προσεγγίσαμε κανέναν, είναι ο αρχηγός της ομάδας και τον θέλουμε. Αν δεν υπογράψει σε ομάδα θα του γίνει επέκταση του συμβολαίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.