ΑΟΖ: Στο Προεδρικό εκ νέου η TOTAL – Τα ανοικτά ζητήματα

ΑΟΖ: Στο Προεδρικό εκ νέου η TOTAL – Τα ανοικτά ζητήματα

Όπως και την 21 Μαΐου έτσι και την Τρίτη (19/6) ανεβαίνει τον λόφο του Προεδρικού ο Στεφάν Μισέλ.

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της TOTAL για Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Θεοχαρίδη («Ο Φιλελεύθερος») τα ανοικτά ζητήματα με τη δραστηριότητα της TOTAL στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συζητηθούν.

Ακόμα, στην ημερήσια διάταξη είναι η αύξηση της παρουσίας της σε συνεργασία με την ιταλική ΕΝΙ, με την αίτηση για 50% επί των δικαιωμάτων στο τεμάχιο 8.

Το τεμάχιο 8, όπως και το 3, «διεκδικείται» από την Τουρκία, την ώρα που σχεδόν ολόκληρο το 8 περιλαμβάνεται σε παράτυπους χάρτες που προωθεί η Άγκυρα.

TOTAL και ΕΝΙ θα συνεργαστούν στα τεμάχια 6 και 11, με τα αποτελέσματα στον στόχο «Καλυψώ» να είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Η ΕΝΙ κατέχει δικαιώματα και στα τεμάχια 2,3 και 9, ενώ συνεργάζεται με τη TOTAL (50-50%) στα 10 και 6 και εκκρεμεί η απόφαση για το 8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE