ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΑΜ: 'Η τριμερής με Ελλάδα-Ισραήλ απόδειξη κοινής βούλησης για ανάπτυξη σχέσεων ασφάλειας-άμυνας'

ΥΠΑΜ: 'Η τριμερής με Ελλάδα-Ισραήλ απόδειξη κοινής βούλησης για ανάπτυξη σχέσεων ασφάλειας-άμυνας'

Η τριμερής συνάντηση μεταξύ Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ αποτελεί απόδειξη της βούλησης των χωρών μας για ανάπτυξη σχέσεων ασφάλειας και άμυνας, δήλωσε ο Υπουργός Αμυνας Σάββας Αγγελίδης, μετά τις συνομιλίες που είχε με τους ομολόγους του Πάνο Καμμένο και Αβινγκτόρ Λίπερμαν στο Συντονιστικό Κέντρο "Ζήνων" στη Λάρνακα.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι οι τρεις χώρες αποτελούν πυλώνα σταθερότητας σε μια ασταθή περιοχή που χαρακτηρίζεται από βία.

Ο Ελληνας ΥΠΑΜ ανέφερε ότι σήμερα με τους ομολόγους του επανέλαβαν το όραμα για μακροπρόθεσμη και βαθιά συνεργασία. Η τριμερής, είπε. καταδεικνύει τη δέσμευσή μας να ενώσουμε δυνάμεις για τις κοινές προκλήσεις στην περιοχή.

Ο Υπουργός Αμυνας του Ισραήλ χαρακτήρισε τις συνομιλίες παραγωγικές και ευχαρίστησε τον Κύπριο ομόλογό του για τη φιλοξενία. Ανέφερε ότι η συνεργασία των τριών χωρών στηρίζεται σε κοινές αξίες και αρχές και ότι και οι τρεις χώρες είναι δημοκρατικά κράτη, που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις και τα ίδια προβλήματα. Πρόσθεσε ότι η απάντηση στις απειλές για την ασφάλεια και την ευημερία των τριών λαών πρέπει να είναι κοινή.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top