ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΧΑΜΟΣ με Ιορδανούς! ΑΠΑΙΤΟΥΝ να αναβληθεί το επόμενο φιλικό του ΑΠΟΕΛ – Πολιτικός ο λόγος

ΧΑΜΟΣ με Ιορδανούς! ΑΠΑΙΤΟΥΝ να αναβληθεί το επόμενο φιλικό του ΑΠΟΕΛ – Πολιτικός ο λόγος

Η παρουσία του Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους Ιορδανούς όμως τώρα απαιτούν να αναβληθεί το φιλικό με την Μακάμπι Τελ Αβιβ του Ισραήλ για πολιτικούς λόγους.

Μετά το τέλος του φιλικού του ΑΠΟΕΛ δεκάδες σχόλια αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα των γαλαζοκιτρίνων από Ιορδανούς.

«Το αίμα των παιδιών στην Παλαιστίνη είναι στο λαιμό μας. Μην είστε συνεργάτες στο έγκλημα. Η κατάργηση του φιλικού αγώνα με την ομάδα Σιωνιστών είναι καθήκον. Απαιτούμε την ακύρωση του παιχνιδιού με τους Σιωνιστές», το μήνυμα που γράφουν στα σχόλια οι Ιορδανοί.

Όπως θα δείτε και στα σχόλια οι συμπατριώτες του Αλ Τάμαρι απαιτούν να αναβληθεί το φιλικό της Πέμπτης (28/6) με την ομάδα από το Ισραήλ λόγω της διένεξης με την Παλαιστίνη και των αιματοχυσιών στη Λωρίδα της Γάζας.

Βέβαια καμία επίσημη τοποθέτηση δεν έγινε επί του θέματος από τον ΑΠΟΕΛ και είναι σχεδόν απίθανο να αναβληθεί το φιλικό όμως είναι άξιο αναφοράς το γεγονός πως δεκάδες Ιορδανοί στέλνουν το ίδιο μήνυμα μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 9 Ιουνίου 2018 είχε αναβληθεί το φιλικό Ισραήλ – Αργεντινή στη Χάϊφα λόγω αντιδράσεων από την Παλαιστίνη.

ΕΔΩ η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ και τα σχόλια!

Α.Χ.

Δείτε τα σχόλια τους: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top