ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Τσάδα

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην Τσάδα

πό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 18:15 το απόγευμα της Πέμπτης (28/06) περίπου η φωτιά που μαίνονταν από τις 15:40 σε περιοχή νότια  της Τσάδας, και συγκεκριμένα σε τρία μέτωπα ,σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή.

Ο κ. Κεττής ανέφερε  πως η φωτιά κατέκαψσε συνολικά 6 εκτάρια άγριας βλάστησης και δέντρων.

Ωστόσο, δυνάμεις πυρόσβεσης θα παραμείνουν κατά την διάρκεια της νύχτας για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Η μεγάλη πυρκαγιά στην Τσάδα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Yπηρεσία  της Πάφου. Άμεσα ανταποκρίθηκαν πέντε οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου, ένα όχημα του Ταμείου Θήρας , ένα καδενοφόρο όχημα της Επαρχιακής Διοίκησης , ένα βυτιοφόρο όχημα της κοινότητας Τσάδας καθώς και ένα ιδιωτικό βυτιοφόρο όχημα.

Στο έργο  κατάσβεσης συνέδραμαν και δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και δύο ελικόπτερα που έχει εκμισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Οι εξετάσεις για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς θα επαναρχίσουν αύριο  με την συνδρομή της Αστυνομίας. Από τις προκαταρκτικές ωστόσο εξετάσεις οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top