ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονισμένοι στην ΑΗΚ – Στέκεται στο πλευρό της οικογένειας o οργανισμός –VIDEO

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονισμένοι στην ΑΗΚ – Στέκεται στο πλευρό της οικογένειας o οργανισμός –VIDEO

Υπάλληλος της ΑΗΚ, «έσβησε» στο μεροκάματο την Δευτέρα (2/7), με τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του να θρηνούν για τον άδικο χαμό του.

Μιλώντας στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha Κύπρου, η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ, κα Χριστίνα Παπαδοπούλου, δήλωσε αρχικά: «Ο οργανισμός μας εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του και θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας».

Μάλιστα, η κα. Παπαδοπούλου χαρακτήρισε την Δευτέρα 2 Ιουνίου, δύσκολη μέρα λόγω του τραγικού συμβάντος, ωστόσο ανάφερε πως ήδη διαχειρίζονται το περιστατικό και στο προσεχές διάστημα θα είναι στην διάθεση των δημοσιογράφων για να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Ερωτηθείς αν έχει διαταχθεί κάποια έρευνα από την ηγεσία της ΑΗΚ, κα. Παπαδοπούλου ανάφερε πως, αυτό συνέβη από την πρώτη στιγμή και μάλιστα έχουν δοθεί αυστηρότατες εντολές. Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και σε συνεργασία με τους λειτουργούς ασφάλειας της ΑΗΚ διεξάγουν έρευνα.

Θυμίζουμε ότι, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/7) στην Λάρνακα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπάλληλος της ΑΗΚ ενώ βρισκόταν σε κουβούκλιο για εργασίες αποκοπής δέντρου, το κουβούκλιο έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα των δηλώσεων της κα. Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top