ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός στο πάτωμα του σπιτιού του εντοπίστηκε ο 31χρονος Λεύκιος

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός στο πάτωμα του σπιτιού του εντοπίστηκε ο 31χρονος Λεύκιος

«Μαύρα μαντάτα» για την οικογένεια του νεαρού που τον αναζητούσε την Πέμπτη 5/7. Ο νεαρός εντοπίστηκε τελικά νεκρός, μέσα στο υπνοδωμάτιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του νεαρού, που διαμένει στις Αγγλισίδες, έψαχνε εναγωνίως τον γιο της και όταν αυτός δεν απαντούσε στις κλήσεις της, τηλεφώνησε γύρω στις 20:10 στην Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης, κατευθύνθηκαν προς την διεύθυνση που έδωσε η μητέρα του 31χρονου και στη παρουσία προσώπου, το οποίο συγκατοικούσε με τον άτυχο νεαρό, άνοιξαν το διαμέρισμα και εντόπισαν στο πάτωμα του υπνοδωματίου το άψυχο σώμα του στις 20:30.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, με τις πρώτες έρευνες να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το πρωί της Παρασκευής 6/7 διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 31χρονου Λεύκιου Κωνσταντίνου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, χωρίς να διαφανεί η αιτία θανάτου, ως εκ τούτου λήφθηκε υλικό για εξειδικευμένες εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top