ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στη φυλακή 31χρονος –Επιτέθηκε άσεμνα σε 27χρονη από τη Λευκωσία

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στη φυλακή 31χρονος –Επιτέθηκε άσεμνα σε 27χρονη από τη Λευκωσία

ε τέσσερις μήνες φυλάκιση για άσεμνη επίθεση σε 27χρονη από τη Λευκωσία, καταδίκασε 31χρονο το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστο.

Ο καταδικασθείς με καταγωγή από τη Νιγηρία, διέπραξε το αδίκημα στις 6 Μαΐου 2017 κι ενώ βρισκόταν στην Αγία Νάπα όπου είχε πάει για διασκέδαση.

Καθώς η παραπονούμενη περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπας, ο 31χρονος την οδήγησε με τη βία σε γωνιακό σημείο και της επιτέθηκε άσεμνα στα στήθη και στα γεννητικά της όργανα.

Ευτυχώς, περαστικοί άκουσαν την κοπέλα που φώναζε «βοήθεια» και έσπευσαν στο σημείο.

Εν συνεχεία ο 31χρονος το έβαλε στα πόδια. Εντοπίστηκε σε κατοπινό στάδιο, όμως και κατηγορήθηκε, με αποτέλεσμα την Τρίτη (10/07) να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE