Πάει για το μπαμ με Ιγκουαίν!

Πάει για το μπαμ με Ιγκουαίν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», η διοίκηση της Μίλαν θα επιχειρήσει να κάνει το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Η Γιουβέντους έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν, με την περίπτωση του Λεονάρντο Μπονούτσι, ότι δεν έχει πρόβλημα να… ενισχύσει τους ανταγωνιστές της, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά (στην προκειμένη περίπτωση με ένα ποσό της τάξης των 60 εκατομμυρίων ευρώ), ωστόσο ο 30χρονος Αργεντινός διεθνής επιθετικός και πρώην άσος των Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης (2007-13), Νάπολι βρίσκεται επίσης στο μεταγραφικό στόχαστρο της φιλόδοξης Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι.

πηγή:sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE