ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: «Δεν θέλουμε τα γήπεδα εκκλησίες – Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα…»

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: «Δεν θέλουμε τα γήπεδα εκκλησίες – Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα…»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο ΚΟΑ για την εφαρμογή του Μητρώου Κατόχων Κάρτας Φιλάθλου, στα πλαίσια συμμόρφωσης με τα άρθρα 39Α και 39Β του νόμου περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους του 2008 (48 (Ι)/2008).

Το Μητρώο Κατόχων Κάρτας Φιλάθλου θα τεθεί επίσημα σε εφαρμογή με την έναρξη του Παγκύπριου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος 2018-2019, στις 25 Αυγούστου 2018 και η εγγραφή στο Μητρώο Φιλάθλου θα αρχίσει στις 25 Ιουλίου 2018.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης:

«Θέλω να κάνουμε τα γήπεδα, πιο ασφαλείς. Στόχος μας να είναι να καταστήσουμε εύκολη την πρόσβαση στον αθλητισμό. Μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα από την αρχή, όμως ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων. Δεν θέλουμε να κάνουμε τα γήπεδα εκκλησίες, αλλά να μπορούμε να παρέχουμε ασφάλεια. Το μητρώο φιλάθλων είναι ένα ακόμα κομμάτι στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας. Είμαι έτοιμος να συναντηθώ με κάθε οργανωμένο σύνολο. Το μητρώο θα φυλάγεται μόνο από τον ΚΟΑ και τον λειτουργό»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top