ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΣΚΑΣΕ το φιρμάνι για Ρικάρντο Λαβόρδε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΣΚΑΣΕ το φιρμάνι για Ρικάρντο Λαβόρδε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση Ρικάρντο Λαβόρδε από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Παίκτης της Ανόρθωσης με κάθε επισημότητα ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ενώ ήδη προπονείται εδώ και λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο Αντώνης Καράς, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Λαβόρδε – ως γνωστό, αγωνίστηκε στην ομάδα μας και στο παρελθόν, φορώντας την φανέλα της Ανόρθωσης την τριετία 2010-2013, έχοντας και πάλι ως προπονητή τον Ρόνι Λέβι, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα 14 φορές.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και η τελευταία του ομάδα ήταν η Κρασνοντάρ.

Από το 2013-14 που ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ρωσικό σύλλογο μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 112 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 20 τέρματα.

Η «Μεγάλη Κυρία» καλωσορίζει τον Ρικάρντο Λαβόρδε στο «σπίτι» του και του ευχόμαστε πολλές νίκες, κατακτήσεις τίτλων και κάθε επιτυχία με τον Φοίνικα στο στήθος!».

IMG_3170

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top