LIFESTYLE

Το προφητικό μήνυμα της κόρης των Τουρναβίτη - Σπηλιώτη - 'Μπαμπά προσεύχομαι...' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το προφητικό μήνυμα της κόρης των Τουρναβίτη - Σπηλιώτη - 'Μπαμπά προσεύχομαι...' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ραγίζει καρδιές το προφητικό μήνυμα της Αλίκης Τουρναβίτη, μια μέρα μετά τις φονικές πυρκαγιές και λίγες μέρες πριν την ταυτοποίηση της σορού του πατέρα της.

Τραγική εξέλιξη είχε το θρίλερ με τη Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη, οι οποίοι αγνοούνταν από την πρώτη μέρα που ξέσπασαν οι φωτιές στην Αττική!

Ο αδερφός του αθλητή, Κώστας Τουρναβίτης και η κόρη του, Αλίκη δεν έπαψαν στιγμή να ελπίζουν για ένα θαύμα που δυστυχώς δεν έγινε ποτέ, αφού η σορός του αναγνωρίστηκε την Παρασκευή, 27 Ιουλίου.

Η Αλίκη Τουρναβίτη λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα των φονικών πυρκαγιών σε δημόσιο μήνυμά της στο Facebook, είχε γράψει ένα προφητικό μήνυμα: «Και τα έκαψαν όλα και τίποτα δεν έμεινε.. Ανθρώπινες ψυχές, ζωάκια και περιουσίες χάθηκαν.. Άλλοι ακόμα αγνοούνται και ελπίζουμε να είναι καλά σε κάποιο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις τους.. Μπαμπά, Χρύσα προσεύχομαι για σας.. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Θα πάρει τουλάχιστον μια εβδομάδα η αναγνώριση ζωντανών και μη και μόνο μέσω dna... ας οπλιστούμε με δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την τραγωδία...».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top